Alligator Pondille kannattaa ehdottomasti suunnata ihan vain ruuan takia. Olin lukenut ylistäviä kommentteja Little Ochie -ravintolasta, mutta ajattelin sen olevan vain jonkunmoista hypetystä. Kylässä käydessä päätin kuitenkin testata kyseisen raflan ja siis en voi muuta sanoa, kuin että uskokaa niitä ylistyksiä ja menkää tonne syömään! Jerk-kala oli aivan taivaallista. En muista, koska olisin syönyt yhtä käsittämättömän hyvää kalaa, vaikka suuri fisun ystävä olenkin. Toistan – menkää tonne syömään!

Alligator Pond Little Ochie 1
Alligator Pond Little Ochie 2
Alligator Pond Little Ochie 3

Rafla sijaitsee ihan kylän keskustassa rannalla, ja pöydän voi valita useammasta eri hökkelistä, joista muutama on laivan mallisia. Ruoka tilataan keittiön vierestä ja maksetaan painon mukaan. Kokin kanssa saa sitten yhdessä valita itseä miellyttävän kalayksilön kokattavaksi. Mulla ei kyllä oo mitään mielikuvaa, minkä kalan lopulta valitsin, mutta törkeän hyvää se joka tapauksessa oli.

Alligator Pond Little Ochie 4
Alligator Pond Little Ochie 5
Alligator Pond Little Ochie Sunset

Eipä mulla muuta, kuin että menkää ihmeessä tonne safkaamaan, jos yhtään lähettyvillä satutte liikkumaan!

ENGLISH:

If you´ve ever at Alligator Pond or somewhere close by, take time to go and eat at Little Ochie. It´s right at the beach in Alligator Pond and the fish is amazing. I had heard so many good reviews about it and wanted to try myself. So glad I did because it was the best food I´ve had on this island. The place is also really cute with several little buildings, some of them shaped like boats. Go to Little Ochie, you´ll love it!

READ ALSO